JEZIVO - poznati glumac UHAPŠEN zbog DAVLJENJA DEVOJKE? Oteo joj telefon kad je pokušala da ZOVE POMOĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 15:36

JEZIVO - poznati glumac UHAPŠEN zbog DAVLJENJA DEVOJKE? Oteo joj telefon kad je pokušala da ZOVE POMOĆ

"Stavio joj je ruke oko vrata i gušio je..."

Glumac Zakeri Taj Brajan (39), najpoznatiji po ulozi Breda Tejlora u sitkomu "Sam svoj majstor" (Home Improvement) iz 90-ih godina, uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da zadavi svoju devojku.

Prema pisanjima stranih medija, slučaj je policiji prijavila upravo napadnuta devojka, sa kojom je trenutno u vezi.

Navela je da joj je glumac stavio ruke oko vrata i gušio je, te da je uspela da pobegne. Glumac je pronađen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napolju, dok je njegova devojka bila u komšiluku, navodi "E News".

Former #HomeImprovement star #ZacheryTyBryan was arrested for allegedly strangling his girlfriend during a domestic altercation. Link in bio for more details. (📷 Uncredited/AP/Shutterstock)

A post shared by In Touch Weekly (@intouchweekly) on Oct 18, 2020 at 8:12am PDT

Protiv Brajana je podignuta optužnica prema detaljima koje se sumnjiči za tri tačke: pokušaj davljenja, ugrožavanje bezbednosti četvrtog stepena i ometanje službenih lica u obavljanju dužnosti.

Glumac je navodno u pokušaju davljenja devojci oteo telefon iz ruke kada je pokušala da pozove Hitnu pomoć.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.