JEZIVO - bivši muž poznate glumice UMRO OD TUMORA MOZGA, sadašnji ima RAK GRLA, a i ona je imala KARCINOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 20:55

JEZIVO - bivši muž poznate glumice UMRO OD TUMORA MOZGA, sadašnji ima RAK GRLA, a i ona je imala KARCINOM

Urkos svemu, ona radi punom parom...

Maršu Kros domaća publika pamti kao čuvenu Bri Vand de Kamp iz popularne serije "Očajne domaćice". Junakinja čiju je sudbinu prikazala u TV ostvarenju imala je život ispunjen dramama, a ništa manje dinamičan nije ni bio glumičin stvarni život.

Popularna "očajna domaćica" veoma je uspešna u svom poslu, ali retko ko zna kroz šta je sve prošla na privatnom planu. Naime, pre udaje za Toma Mahonija i veštačke oplodnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz pomoć koje je u 45. dobila svoje naslednice, Marša Kros je osam godina bila u vezi koja se završila tragično, zbog čega je glumica dugo tugovala.

U pitanju je bio 25 godina stariji glumac Ričard Jordan, koji je 1993. preminuo od tumora na mozgu. Inače, Marša je prošle godine otkrila javnosti da se i sama borila - sa karcinomom analnog kanala.

Canvassing for #katiehill #californiacounts #winbackcalifornia #couragecampain ‼️‼️ -

Објава коју дели MARCIA CROSS (@reallymarcia) дана 28. Окт 2018. у 2:53 PDT

- Progovorila sam o tome jer mislim da je važno edukovati ljude o HPV-u. HPV može uzrokovati rak grlića materice i druge vrste karcinoma... Ponekad su potrebne godine da se razvije - ispričala je ona, prenose strani mediji.

Inače, njenom sadašnjem suprugu 2009. dijagnostikovan rak grla. Glumica je istakla da još više ceni svoj život otkad su se ona i muž suočili i izborili sa teškom bolešću.

Apple-Tree My father and fashion icon. 97 and he’s still got it going on. Love to all❤️ #gratitude #fathers #family #

Објава коју дели MARCIA CROSS (@reallymarcia) дана 12. Авг 2020. у 11:19 PDT

Uprkos dramatičnim životnim okolnostima, Krosova radi punom parom, a svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obradovala je fotografijom na kojoj je u pidžami sa svojim ocem.

- Drvo jabuke - moj otac i modna ikona. Ima 97 godina, a još traje - ispisala je popularna glumica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.