JEZIVO! PLAŠIM SE KO ĆE MI SE POJAVITI NA VRATIMA! Nakon zadrugarkinih reči, oglasila se njena majka

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2021, 12:11

JEZIVO! "PLAŠIM SE KO ĆE MI SE POJAVITI NA VRATIMA!" Nakon zadrugarkinih reči, oglasila se njena majka

Prestravljena je!

Potresna životna priča Aleksandre Nikolić izazvala je lavinu reakcija, a niko nije ostao ravnodušan na šokantne detalje koje je ona iznela o porodici. Naime, u razgovoru sa Minom Vrbaški, Nikolićeva je otvorila dušu i podelila sa cimerkom kako je posmatrala scene nasilja u porodici, tačnije, dok njen otac s*eksualno uznemirava i fizički maltretira majku.

Danas su zadrugari imali priliku da čuju tu konverzaciju, a sada je to tema o kojoj bruji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ceo Balkan.

Tim povodom se oglasila i Aleksandrina majka Slovenka vidno potrešena.

- Verujte mi, jako sam uznemirena. Čula sam sve, stojim iza svake njene reči, sve je istina. Ona je to pričala kasno, nadajući se da kamere ni ne snimaju. Ne želim da se moje dete tamo kida, ona je zbog tog čoveka obolela, molim vas, samo želim da zna da sam ja dobro - počela je njena majka, pa dodala:

- On je oduvek bio takav. Eto u kako su dobrim odnosima bili, kad joj rođendan nije ni čestitao, niti dinara dao, nikada nije pitao treba li šta. Ne želim ništa o tom čoveku više da govorim, samo da kažem - neka mu Bog sudi! - rekla je ona.

Aleksandrina majka naglasila je i da se plaši za svoju bezbednost, nakon ovih detalja:

- Nije mi svejedno, plašim se ko će mi se pojaviti na vratima, sreća što mi je starija ćerka tu, pa je malo lakše. Znam da se i Aleksandra sada toga plaši i da o tome razmišlja, ona plače, a plačem i ja - objasnila je Slovenka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.