JEZIVO! Manekenka tetovirala BEONJAČE, a zbog jedne greške će POTPUNO oslepeti (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2020, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO! Manekenka tetovirala BEONJAČE, a zbog jedne greške će POTPUNO oslepeti (FOTO)

Skupo je platila.

 Manekenka iz Poljske Aleksandra Sadovska (25) u potpunosti je izgubila vid u jednom oku nakon što je odlučila da istetovira svoje beonjače. Lekari su joj rekli kako je samo pitanje vremena kada će izgubiti vid i u drugom oku i potpuno oslepeti.

 Sadovska se na ovaj potez odlučila u želji da iskopira stil poljskog repera i boksera Popeka, koji takođe ima crno obojene beonjače.

Nakon obavljene procedure, požalila se na bol u očima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a tattoo majstor rekao joj je kako je to sasvim normalno i preporučio joj da popije lek protiv bolova

Manekenka je zbog svega odlučila da ga tuži, a istraga je pokazala da je majstor tokom procedure napravio niz grešaka. Koristio je boju namenjenu za tetoviranje kože i koja ne bi smela da dođe u dodir s očima. Zbog svega bi mogao da bude osuđen i na nekoliko godina zatvora.

Tattoo majstor je izjavio da se ne oseća krivim, a razrešenje ovog slučaja očekuje se uskoro.

ISPALE JOJ BRADAVICE: Kija Kockar u nikad vrelijem izdanju - Ovo se od nje nije očekivalo (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.