JEZIVO?! LUNI PRETE I UCENJUJU JE!  Mora da uradi užasnu stvar ili ostaje BEZ PARA?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO?! LUNI PRETE I UCENJUJU JE! Mora da uradi užasnu stvar ili ostaje BEZ PARA?!

Mora da pristane na ucenu?

Lunu Đogani fanovi pokušavaju da razdvoje od marka Miljkovića! Oni prete pobednici "Zadruge 2" da će zavrnuti slavinu i prestati da joj šalju novac i poklone ako ne raskine sa di-džejem iz Brusa.

Jedna od ostrašćenih obožavateljki otkrila je da blogerka od grupe žena is Austrije mesečno dobija čak 2.000 evra, bez kojih će ostati, ako ne pristane na njihovu ucenu.

- Ja sam u grupi koja je 24 sata dnevno pratila "Zadrugu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1" i "Zadrugu 2" zbog Lune. Redovno smo joj slale poklone i novac. Mesečno smo trošile na nju i po 2.000 evra! Podržavale smo njenu vezu sa Slobom Radanovićem i vodili rat sa fanovima Kije Kockar. I dalje verujemo da je njena ljubav sa Slobom bila prava, a da je Marko sada samo iskorišćava - priča gospođa iz Beča, koja insistira da ostane anaonimna.

- Marko je sa njom samo zbog popularnosti, para, fanova... Rekle smo joj da nećemo da finansiramo tog ženomrsca, koji ju je maltretirao u rijalitiju! Neke od nas su joj plaćale stan koji je iznajmljivala između dva rijalitija. Slale smo joj gomilu poklona u "Zadrugu", a nastavile smo to da radimo i kada je izašla. Čak smo sakupljale i novac za kaznu od 50.000 evra koliko bi morala da plati Pinku da je stvarno napustila rijaliti, kao što je svojevremeno pretila da će uraditi. Dovele smo je do pobede u rijalitiju našim glasovima i smatramo da nam duguje barem toliko da se reši onog čoveka koji je ne voli!

Luna nije odgovarala na pozive novinara, kako bi potvrdila priču, ali su to, umesto nje učinile njene cimerke Miljana Kulić i Zorica Marković.

- Luni su u "Zadrugu 2" stizali pokloni od žena koje podržavaju Slobu i nju. One su joj slale pisma u kojima su je terale da ostavi Marka. Nisu glupe kao ona, jasno vide da on nju iskorišćava - kaže Miljana, a sa njom je saglasna i Zorica:

- Lepo je što su se udružili i raskrinkali Miljkovića! Slali su joj novac i poklone, pa imaju pravo da postavljaju uslove. On je nju psihički maltretirao i fanovi su to primetili. Pročitali su da je Marko taktičar, koji je sve radio zbog plasmana. Da nije sa njom, do sada bi bio zaboravljen.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.