JEZIVO! BIĆEŠ U KOLICIMA DO KRAJA ŽIVOTA! Brutalne pretnje tokom reklama! Haos u Beloj kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2022, 20:56

JEZIVO! "BIĆEŠ U KOLICIMA DO KRAJA ŽIVOTA!" Brutalne pretnje tokom reklama! Haos u Beloj kući

Da se nejažiš!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" nastao je haos u Beloj kući kada je zadrugar Ivan Dragić dobio pitanje zbog kojeg je totalno pobesneo.

Gledaoci su Dragića osudili da "igra" rijaliti, jer je pričao detanje intimnog odnosa koji je imao sa Aleksandrom Momčilović, što je njemu zasmetalo.

- Nisi izgledao kao da si pijan, Keriću si ispričao svaki detalj vaše intime,a furaš priču - glasilo je pitanje.

- Nisam pričao detalje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ako jesmo, okej. Malo smo popili, ali se sećam. Naravno da ću stati iza nje, ona je bila sa momkom koji joj je sviđa i sa kojim je imala vezu. Nismo radili ništa što nije normalno, verovatno većina devojaka ovde rade mnogo gore stvari nego mi. Ja joj želim sve najbolje - rekao je Ivan.

- Svima si to pričao da se ne sećaš, da si bio pijan - skočio je Neca.

- Šta hoćeš ti prase jedno debelo, je**m li ti sve - drao se Dragić, a nakon toga su usledile reklame. Tada je Ivan ušao novi sukob i to sa Sanjom Grujić, kojoj se uneo u lice.

- Šta imaš protiv ti? Šta dobacuješ - pitao je Ivan.

- Mali, nemoj da te iznesu kao badnjak iz Srbije pi**a ti materina - rekla mu je Grujićeva.

- Ma puši ku**c - rekao je Ivan.

- Hodaćeš u kolicima do kraja života - zapretila je Sanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.