JEZIVI NERVNI SLOM LUNE ĐOGANI! Išamarala Boru, VRISCI ledili krv! Prave me K*RVOOOM! Prizori UŽASA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI NERVNI SLOM LUNE ĐOGANI! Išamarala Boru, VRISCI ledili krv! "Prave me K*RVOOOM!" Prizori UŽASA!

Pred zoru...

Luna Đogani doživela je pred zoru pravi nervni slom u "Zadruzi", a uzrok tome bila je činjenica da je Bora Santana pričao da je ona bila u vezi sa Markom Miljkovićem. Ona je izuzetno potresena počela da viče na Boru, koji je ležao u krevetu, pitajući ga zašto "svi ovde pravite k*rvu od nje.

- Zašto pričate laži o meni? Zašto si rekao to za Marka ako si mi drug?

POVREDIO SE NAKON NASRTAJA: Pao posle gurkanja, obezbeđenje ga iznelo! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Polomio koleno? (VIDEO)

Posle toga, ona je otišla u dvorište, našla Marka i naterala ga da uđe u sobu i pred svima kaže da nije bio sa njom i da su njih dvoje samo drugovi.

HAOS NA ŽURCI: Luna POLUDELA kad je čula od Krunićke informaciju o Kiji i Slobi (VIDEO)

- Dođi ovamo, ti, da odeš u sobu i kažeš svima da ja nisam bila sa tobom. Svi pričaju kako sam se ja j*bala sa tobom! Znači hoću da uđeš u nutra i da demantuješ takvu laž. Neću da me niko odve pravi kurvom! Jel ti jasno? Ni tvoja Maja, ni niko! Da si odmah ušao i rekao pred svima! - vikala je Luna van sebe.

- Dobro, sad ću da kažem - odgovorio je Marko i ušao u spavaću sobu i učinio ono što je Luna tražila: - Ja i Luna nikada nismo bili zajedno. A ko je to rekao? Bićemo samo prijatelji do kraja života. Boro, što pričaš gluposti? - rekao je Marko.

POTRES NA KUB: Stanija NAPUŠTA Zadrugu, a Mića otkrio - VRATIĆEMO Vladu! (SNIMAK ŠAPUTANJA)

Međutim, ni to nije bilo dovoljno da se Luna smiri, te je ona opet napala Boru i nekoliko puta ga ošamarila.

- Je l' ti smešno pi*ka ti materina? - vikala je Luna.

- Luna, nemoj da vam ja jebem mamu i p*čku. I jednom i drugom. Udariš li me još jednom istućiću ti burazera! I mamu i tatu ću da ti tučem! J*baću te ja usta Luno glibava, klošarko! Šta je, da neće Gagi da me bije? Da k*ram i tebe i tvog tatu i mamu u usta p*čko jedna! Jebem li ti mamu u p*čku ja. J*bem li ti mamu Luna! Jebem li ti Gagija nepismenog! Nije ovo privatan rijaliti! - vikao je onda iznervirani Bora.

Luna je čak uzela i flašu, ali ju je obezbeđenje smirilo, a ona je počela da rida u besu, dok je više zadrugara bezuspešno pokušavalo da je smiri. Pogledajte u videu kako je izgledao ovaj dramatičan događaj:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.