JEZIVI DETALJI ZORIČINE PROŠLOSTI: Nakon žestokog sukoba, otac Miljane Kulić otkrio ŠOK priču o pevačici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI DETALJI ZORIČINE PROŠLOSTI: Nakon žestokog sukoba, otac Miljane Kulić otkrio ŠOK priču o pevačici!

Sukob je od pre!

Miljana i Marija Kulić žestoko su se sukobile sa Zoricom Marković u "Zadruzi", a nakon teških reči, brutalnih pretnji i fizičkog kontakta, situacije se primirila do trenutka dok pevačica, navodno, nije zapretila Nišlijki da će nauditi njenom sinu i baciti ga u seno.

Brutalna pretnja dovela je Miljanu skoro do nervnog sloma, te je zahtevala da izađe iz rijalitija, a njen tata Siniša Kulić objašnjava zbog čega su se nekadašnje prijateljice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posvađale na krv i nož.

- Neko Zorici mora da stane na put. Ko je ona da kaže da će da baci dete u seno? I šta joj znači ono unošenje Mariji u lice i stavljanje srednjeg prsta u usta? To je čista provokacija. Marija joj već danima govori da joj ne prilazi i ne razumem zašto ženi od 56 godina trebaju ovakve stvari - kaže Siniša i objašnjava zbog čega su se one posvađale.

- Njihov odnos se pokvario kada je pušten snimak na kom se vidi kako Zorica priča Miljani o svađi i pomirenju sa Mirkom Gavrićem. Tada je nastao onaj haos između Mirka i Zorice, jer se ispostavilo da ona ponovo nije govorila istinu, a Miljana je oduvek bila pravdoljubiva i njen je posao da komentariše sve šta se dešava u rijalitiju. Zorica se odmah nakon svađe sa Mirkom nakačila na Miljanu, jer moja ćerka do sada nije pokazivala agresiju. Međutim, sada če da je je*e u mozak, a Zorica će da ćuti. Grdno se zaje*ala, ali će tek da vidi koliko - dodao je on, a potom otkrio kakvim informacijama raspolaže kada je reč o pevačici.

Pogledajte rezultate

- Zorica je, baš kao i Lepi Mića, došla na Željkovo krštenje, jer je htela da se raspita u Nišu o nama i da pokupi što više informacija. Ali, desilo se suprotno, jer smo saznali mnoge stvari o njoj. Zvao sam jednog pevača da peva kod mog unuka na krštenju, ali on nije hteo da čuje za to, kada je shvatio da će doći i Zorica. Jer, kako mi je ispričao, nekada davno je pevao u njenim kafanama i pobegao je glavom bez obzira. Zorica ga je seksualno iskorišćavala i ucenjivala mesecima. Nije mu davala mira, na svakoj pauzi bi mu rekla: "Dođi ovamo" i onda znate šta sledi. Morako je po četiri puta na dan da je zadovoljava i da bude sa njom onakvom. Obećavala mu je da će da mu pomogne da snimi ploču ako bude s njom, pa je pretila da če ga prijaviti policiji za boravak, ma svašta je radila po onim njenim pr*varama - priča Siniša i otkriva koliko ima istine u optužbama koje je na račun Kulića iznela Zorica.

- Čuo sam kada je rekla da je Miljana bila sa našim kumom i to je van svake pameti. Moj kum živi u Baru i dve godine se nismo videli. Pričala je i da tučem suprugu... Da vam kažem, Marija i ja smo u braku već 25 godina i mogu da se zakunem da je nika dnisam takao. Svađamo se kao i svi parovi, ali mi nikada nije palo na pamet da je udarim. Marija je takva žena da nikada ne bi prešla preko toga - otkrio je Kulić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.