Izvor: Scandal.rs, 21.Okt.2019, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA SCENA U ZADRUZI! Miljani pozlilo, odjednom počela da se GUŠI, KRKLJA, POVRAĆA! Zola potpuno van sebe

U toku protekle noći, Miljani Kulić je odjednom pozlilo u dvorištu zadruge, dok je išla sa Zolom u rehabilitaciju. Ona je počela da kašlje i krklja, a to se završilo povraćanjem. – Je l’ ti muka, ili od cigara – pitao je zabrinuti Zola. – Nikako ne bih mogla trudnoću da iznesem u rijalitiju, kunem The post JEZIVA SCENA U ZADRUZI! Miljani pozlilo, odjednom počela da se GUŠI, KRKLJA, POVRAĆA! Zola potpuno van sebe appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jeziva scena! Miljani pozlilo, guši se i povraća! Zola ne zna šta će od sebe!

Izvor: Svet, 21.Okt.2019

U toku protekle noći, Miljani Kulić je odjednom pozlilo u dvorištu zadruge, dok je išla sa Zolom u rehabilitaciju.. Ona je počela da kašlje i krklja, a to se završilo povraćanjem.. – Je l’ ti muka, ili od cigara – pitao je zabrinuti Zola.. – Nikako ne bih mogla trudnoću da iznesem u...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.