JEZIV NERVNI SLOM LEPE LUKIĆ! Plače, kuka! Hoće da me UBIJE! Upucala bih ga pištoljem! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV NERVNI SLOM LEPE LUKIĆ! Plače, kuka! "Hoće da me UBIJE! Upucala bih ga pištoljem!" (VIDEO)

Niko ne može da je smiri.

Kraljica narodne muzike, Lepa Lukić, prolazi kroz teške trenutke u vili "Parova", i to ponovo zbog Milutina Radosavljevića Milija, sa kojim se nedavno pomirila.

- On iznosi laži o meni, ja sam se pomirila sa njim, a on je mene danas opet napao - govorila je kroz suze Lepa Lukić.

- Ja se ne bojim njega, zadavila bih ga, samo ću te sad opomenuti! Da sada imam pištolj ubila bih te, ako mu dozvolite da me spomene, a ja da nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rijalitiju tužiću ga. Od svih ljudi, samo on hoće da me ubije! Mene vređa to zato što ja znam da to nije istina, to što on priča. A on navali i laprda u lajvu, i narod veruje da je to istina - govorila je očajna pevačica.

Voditeljka Vesna Vukelić Vendi pokušala je da je smiri.

- Već smo pričali o tome da ne treba da te pogađa to što on priča. Zar kontesu narodne muzike može da uznemiri jedan takav tip kao što je Mili? Verujte mi da narod ne veruje u ono što on govori - tvrdila je Vendi, dok je Radosavljević iz daljine prao ruke govoreći da on nije ništa rekao, i da "Jelena Golubović doliva ulje na vatru".

Milutin je Lepu napadao zbog bunde, tvrdeći da mu takmičarka to nije platila. Ona poriče da je to istina, i prešla je preko toga. Međutim ako se ovako nastavi, Lukićka će morati da napusti rijaliti, jer joj je zdravlje ugroženo!

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Oct 7, 2019 at 3:42am PDT

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Oct 7, 2019 at 3:45am PDT

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.