JEZIV NERVNI SLOM: Baca sve po kuhinji, razbija! Obezbeđenje GA ODVELO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIV NERVNI SLOM: Baca sve po kuhinji, razbija! Obezbeđenje GA ODVELO! (VIDEO)

Sve mu se skupilo.

Pevač Savo Perović važi za mirnog i staloženog momka, ali čini se da i njegovi živci polako popuštaju. Ostali zadrugari danas su uspeli da ga potpuno isteraju iz takta, jer su mu tražili hranu i novac, iako su znali da je potrošio sav štek koji je imao.

MASOVNA HISTERIJA I BEŽANJE! Nakon hitnog obaveštenja produkcije OPŠTA PANIKA u Zadruzi: Trenutno se samo OVO ZNA

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

- Sve vam dajem! Svima dajem hranu i pravim! Danas ništa jeo nisam, sram vas bilo, niko da me ponudi! Ne mogu da verujem! Kako vas nije sramota da idete za mnom i tražite mi pare, alo! Je*em vam mater više! - vikao je Savo, pa je onda otišao kod hotela kako bi izbacio iz sebe bes.

RUŽNA SI KAO AKREP! Ljuba se vratila u Zadrugu, odmah ušla u do sada NEVIĐENI SUKOB sa Karađorđem!

Pogledajte rezultate

Savo se toliko iznervirao da je počeo da baca i razbija po kuhinji, a kada je utrčalo obezbeđenje izveli su ga napolje i odveli kod hotela kako bi se smirio uz pomoć svojih prijatelja.

OBMANJIVALI NAROD: REDOVNO POSEĆUJEM SLOBU! Kija otkrila NEPOZNAT DETALJ - ISPIŠKIO SE, bila sam u stanu!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.