JELENA LAŽEŠ I STEFANA I PRODUKCIJU! Osman RASKRINKAO: Znam ko te je uveo u Zadrugu i ZAŠTO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"JELENA LAŽEŠ I STEFANA I PRODUKCIJU!" Osman RASKRINKAO: "Znam ko te je uveo u "Zadrugu" i ZAŠTO!"

Au, nije je štedeo...

Osman Karić, otac Stefana Karića, aktuelnog učesnika "Zadruge 3", oglasio se danas povodom raskrinkavanja Jelene Pešić, bivše Stefanove devojke, a trenutne zadrugarke, koja, kako Osman kaže, laže i produkciju i Stefana.

- Dogovor nije postojao, čak si ti došla jedno veče kod Stefana pred sam rijaliti, gde si na moje pitanje od kud i tebe produkcija da pozove? Rekla da te V. Šefovica na jednoj zurki Pinka izdvojila, iz mora devojaka baš tebe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i pitala te da li bi ušla u "Zadrugu". Kažes da si se i sama iznenadila njenom odlukom, davavši sebi na važnosti u našim ocima. Naravno tada ni ja, a ni Stefan nismo znali da lažes, on to ni sada ne zna. Kasnije na rodjendanu kod Aleksandre Subotic, saznajem baš od te osobe, koja te je i dovela u produkciju, zbog toga što si rekla da si sa Stefanom u vezi. Tako su te i uveli. Tada si slagala i produkciju a i narod, mene Jelena nisi. Itekako si se mešala u početku Ivi i Stefanu u samom početku u vezu, mešala si se i Šopicevoj, ja Jelena sve pamtim, nisi ti baš toliko dobra koliko izgledaš, još nešto Jelena, ja znam i kako si raskinula, sa Stefanom, znam i detalje ali neću sad da isterujem pravdu dalje. Izvinjavam se i majci Stefanovog druga, koja je urgirala, da te ne prozivam, ali Jelena mnogo foliraš, morao sam - napisao je Osman Karić, na svom Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.