Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2018, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA ILIĆ DAN NAKON IVANOVOG BEGA: Skratio mi je život, gušila sam se bez njega

Juče se u vili “Parova” dogodila nesvakidašnja scena u kojoj je glavni akter bio Ivan Marinković, dečko Jelene Ilić, koji je pobegao iz vile. Samo za portal happytv.rs Jelena je otkrila kako se osećala u tim trenucima i šta joj je prolazilo kroz glavu. Da li te je rastužilo što si na neko vreme ostala The post JELENA ILIĆ DAN NAKON IVANOVOG BEGA: Skratio mi je život, gušila sam se bez njega appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POBEGAO IZ RIJALITIJA, A ONDA SE OGLASIO! Evo šta je Ivan Marinković posle SPEKTAKULARNOG bekstva PORUČIO svojoj devojci! (VIDEO)

Izvor: Press, 27.Nov.2018, 13:46

Ivan Marinković je pobegao iz vile “Parove” i šokirao sve ukućane. . Najteže je njegovo bekstvo podnela njegova devojka Jelena Ilić, koja je sve vreme plakala i nadala se...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.