JELENA DODIRIVALA TOMOVIĆA PO OVIM DELOVIMA TELA?! On je iskulirao i poručio joj da... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 08:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA DODIRIVALA TOMOVIĆA PO OVIM DELOVIMA TELA?! On je iskulirao i poručio joj da... (VIDEO)

Nije želeo ništa sa njom.

Vladimir Tomović i Jelena Pešić i ove noći borave zajedno u hotelu.

Kada su legli u krevet Tomović je zahtevao od Jelene da, kako je naveo, prekine da ga dodiruje po pojedinim delovima tela.

- Jelena, ostavi me na miru, ženo! Postala si toliko navalentna da nemam reči. Ne čačkaj me! Ne čačkaj me! Ne čačkaj me! Lude žene... Opet me čačkaš. Jesi to postavila preko toga jorgan da se ne vidi da me diraš? - govorio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Tomović.

- Ja tebe ne čačkam, samo vraćam ćebe. A gde te čačkam? Ne znam gde te čačkam! Ne lupaj! To što bi ti voleo da te ja čačkam... Majke mi, nisi normalan. Laku noć - izjavila je Jelena.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: HIT SNIMAK KIJE I SLOBE: Sreli se na reviji, nisu hteli da se pozdrave, pa ih NATERALI da sede zajedno (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE ČAČKAJ ME! Vladimir Tomović tvrdio da ga je Jelena Pešić dodirivala po telu u mrklom mraku!

Izvor: Press, 18.Nov.2019

Vladimir Tomović i Jelena Pešić i ove noći borave zajedno u hotelu. Kada su legli u krevet kako bi spavali, Vladimir Tomović zahtevao je od Jelene da, kako je naveo, prekine da ga dodiruje po pojedinim delovima tela. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.