JEL OVO MOGUĆE? Sloba PONOVO u Zadruzi! On je njena tuga i BOL, a da zna ovo... HAOS, nije dobro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEL OVO MOGUĆE? Sloba PONOVO u Zadruzi! On je njena tuga i BOL, a da zna ovo... HAOS, nije dobro!

Ludilo u najavi!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su ozvaničili svoju vezu pre par dana. On je svečano zaprosio Miljanu predavši joj verenički prsten i ona je oduševljeno rekla "Da". To se nije svidelo njenoj majci Mariji Kulić koja je protiv ove veza, a sinoć su se Miljana i Zola zbog ovoga posvađali nakon čega mu je ona vratila prsten. Vest o tome pročitajte ovde.

Ipak, nakon par Zolinih slatkih reči, Miljana je sve zaboravila i oprostila mu. Miljin otac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Siniša takođe nije oduševljen ovom vezom i on kaže da mu sve to liči na jednu farsu. Veridbu nije gledao i misli da je Miljana naivna što je tako postupila, Zolu nikada neće prihvatiti kao zeta.

OTKAČIO JE! Nakon NERVNOG SLOMA Đoganijeva legla pored Marka, ali njegova reakcija... Isto kao sa Slobom!

- Krivo mi je što ne znam da li je ovo sa njegove strane istinski, ako jeste krivo mi je što mene nisu pozvali - rekao je Siniša.

On je takođe istakao da je protiv s*ksa u rijalitiju.

- J*šu se tamo i cmaču, a mene boli što moja žena to tamo sve gleda. Ako Zola uspe da nastavi sa svojim foliranjem, svaka mu čast. Zameram mu što je nikad ne brani. Valjda neće ponoviti foliranje Slobe Radanovića iz predhodne sezone - rekao je Siniša i napravio poređenje između ova dva zadrugara.

Kako će se dalje razvijati situacija među njima? Ostaje da vidimo.

JK STIGLA, PRVI PUT U JAVNOSTI Ogromna frka, sve je bilo BRZO! Uletelo i OBEZBEĐENJE (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.