JEDVA ČEKA DA SE AGONIJA ZAVRŠI! Filip Car priznao da se NADA da Sanja NIJE TRUDNA SKLONI SE ODMAH

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 18:31

"JEDVA ČEKA DA SE AGONIJA ZAVRŠI!" Filip Car priznao da se NADA da Sanja NIJE TRUDNA "SKLONI SE ODMAH"

Nije mu lako!

Nastavak emisije "Pitanja gledalaca" i dalje traje, a naredno bilo je upućeno Filipu Caru:

- Dok si muvao Sanju, obećavao si da ćeš se promeniti. Kada si je ubedio u to, više nisi ni obratio pažnju na nju. Desilo se šta se desilo, a posle si je šutnuo. Ti sad opet obećavaš da ćeš se promeniti, ako je Sanja trudna? - glasio je komentar.

- Jeste, sve je tako kako su rekli, sve je monstruozno. Ja sam Đedoviću rekao da ne želim da uđem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << preduboko u taj odnos, pa da posle bude pritisak javnosti... - objasnio je Car.

- Ja sam rekla da nikad ne bih opet ušla u odnos sa njim, jer je on isto tako bio dobar dok smo se muvali. Možda meni i prija što je on tako dobar prema meni, ali se ja ne oslanjam na njegove reči, niti generalno na njega - govorila je Sanja.

- Meni je ona stvarno prijala dok smo se družili i muvali, a onda se sa strane desilo ono što ja nisam mogao čuti, Mina je ušla, pa je pričala za katalog, prostituciju i to - pravdao se Car.

- On jedva čeka da ovu agoniju završi, to je istina - rekla je Nadica.

- Jeste, istina je, najviše bih voleo da stigne dokaz da Sanja nije trudna i da budem miran ovih par meseci - šokirao je Car.

- I onda me pitate zašto ja plačem, plačem zbog ovakvih stvari - priznala je Sanja.

- Ja bih sada voleo da je Sanja trudna - dobacio je Mića.

- Evo, ja ti dajem godišnji, i da jesam i da nisam trudna, odmaraj od danas! - odbrusila mu je Sanja.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.