JEDINA SE USUDILA DA PROGOVORI - Jovana Jeremić o nekim ženama fudbalera: Bile su sa PETORICOM kolega

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 14:27

JEDINA SE USUDILA DA PROGOVORI - Jovana Jeremić o nekim ženama fudbalera: "Bile su sa PETORICOM kolega"

Oštrog jezika

Voditeljka Jovana Jeremić poprilično je izrevoltirana porazom od Švajcarske na svetskom prvenstvu u Kataru.

Naime, Jeremićeva je u jutarnjem programu na televziji "Pink", u razgovoru sa sportskim novinarom Dejanom Anđusom, rekla da žene fudbalera Srbije prave najveće probleme.

Voditeljka je čak otišla i korak dalje, pa je bez ustručavanja neke supruge naših reprezentativaca nazvala promiskuitetnim.

- Poznato je da se oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žene osobama koje su već bile sa petoricom njihovih kolega. Fudbaleri biraju promiskuitetne žene. To na televiziji niko ne sme da kaže, evo ja sam rekla. Uopšte ne želim da ulazim u to ko je sa kim spavao - rekla je Jeremić.

Jovana se ponovo osvrnula na naše fudbalere i rekla da je bolje i da nisu otišli na prvenstvo, nego što su ovako ispali.

- Nije bio taj ekipni odnos. Dve stvari su važne, prvo međuljudski odnosi i moral ekipe. Postavlja se pitanje da li je trebalo žene da dolaze tamo - kaže Jovana Jeremić.

Prvi je žene fudbalera spomenuo fudbalski analitičar Rade Bogdanović, koji je rekao da žene fudbalera prave probleme i da to verovatno ometa našu reprezentaciju da da svoj maksimum, a Jovana je između ostalog istakla i da se sve slaže sa njim.

Podsetimo, voditeljka Jovana Jeremić tvrdi da se njene pojedine koleginice bave prostitucijom. Jovana je najavila razotkrivanje svojih koleginica, kao i to da će objaviti spisak svih onih koje su preko kreveta došle na svoje pozicije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.