JEDINA ISTINA O NJIHOVOJ VEZI! Brak Ane Sević i Darka I DALJE POSTOJI - sad je OTKRILA RAZLOG

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDINA ISTINA O NJIHOVOJ VEZI! Brak Ane Sević i Darka I DALJE POSTOJI - sad je OTKRILA RAZLOG

Bila je misteriozna

Posle stravične saobraćajne nesreće koju je doživeo folk pevač Darko Lazić, njegova još uvek zakonita supruga, pevačica Ana Sević, prihvatila je poziv Ognjena Amidžića i prvi put stala pred kamere Televizije Pink, u emisiji "Amidži šou" u kojoj se ekskluzivno osvrnula na medijske natpise o Darkovom zdravstvenom stanju.

ANA SEVIĆ PROGOVORILA: Moli se za Darka, ćerka još NIŠTA NE ZNA, a o Lazićevoj verenici OTKRILA OVO

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svašta se piše, ja ne želim da ulazim u detalje zaista, kao što do sada nisam bila ta koja je davala izjave. Njegovo zdravstveno stanje imaju pravo da komentarišu samo njegovi ovlašćeni doktori, nije vreme ni mesto da se od takvih stvari pravi senzacija - kaže Ana, koja je pohvalila osoblje KBC "Zemun".

- Svi daju sve od sebe. Jedno ogromno poštovanje za sve zaposlene u zemunskoj bolnici, koji se lavovski bore sa svim tim i pritiskom javnosti, medija... Naravno, nadamo se najboljem ishodu. On je rođeni pobednik i ne može da bude drugačije -

Takođe, Ana je javno priznala da će dati sve od sebe da doveka sa Darkom bude u sjajnim odnosima, budući da imaju ćerkicu Lorenu.

- Godinu dana nismo zajedno, ali nije potpisano još ništa. To se, onako, odužilo. Mi smo postigli dogovor odmah po rastanku i eto, iz nekih njegovih razloga još nismo potpisali. Od samog početka smo u dobrim odnosima - nismo se rastali u zloj krvi i trudiću se da do toga nikad ne dođe, mi imamo dete i učiniću da ona ne ispašta ni zbog čega - rekla je Ana u emisiji Televizije Pink.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.