JEDEŠ MANJE, ALI DUGO ŽVAĆEŠ... Potresna ispovest naše glumice koja se hrani u narodnoj kuhinji - Ovo može svakom da se desi...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2022, 22:38

"JEDEŠ MANJE, ALI DUGO ŽVAĆEŠ..." Potresna ispovest naše glumice koja se hrani u narodnoj kuhinji - Ovo može svakom da se desi...

Ostala je bez svega i teško se bori

Glumica Vesna Pećanac (75) hrani se u narodnoj kuhinji u Nemanjinoj 31, a sad je otvorila dušu o svom teškom životu i otkrila kad su počele njene patnje.

- Imala sam problema, neke sam rešavala, ali nisam uspevala da rešim sve. Gladovala sam. Odlično je gladovati, to je mnogo dobra stvar. Jedeš manje, ali dugo žvaćeš - kazala je na početku glumica Vesna Pećanac, poznata po ulogama u "Otpisanima", "Drugoj Žikinoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dinastiji", "Smrti gospodina Goluže".

- Još 2006. godine u Zemunu nisam imala struje, vode, prokišnjavalo je sve. Bila sam u depresiji zbog smrti oca, majke i muža. Kad sam došla u kuhinju dešavalo se svašta. Da ne stignem da uzmem za decu i sebe hranu, pa da zaposleni neće da mi daju. Jednostavno neće, žena koja radi u kuhinji mi ne da, ja odem iza, na kraju radnog vremena, ona mi kaže: "Ne može". Nisam mogla da verujem kad sam to doživela - dodaje glumica i poručila:

- Ovo što je mene snašlo može svima da se desi. Takva su vremena i idu takva vremena da svima ovo može da se desi. Treba ići napred, naći svoj pravac - zaključila je Vesna Pećanac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.