JEDEM SE IZNUTRA! Tarina MAJKA ZGROŽENA! Oglasila se nakon STRAVIČNIH SCENA i TUČA! Nije joj dobro

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 13:22

"JEDEM SE IZNUTRA!" Tarina MAJKA ZGROŽENA! Oglasila se nakon STRAVIČNIH SCENA i TUČA! Nije joj dobro

"Meni je sve to mučno da gledam!"

Tara Simov danas je u ranim jutarnjim satima fizički je napala Nenada Aleksića Ša, zbog čega je moralo da reaguje i obezbeđenje.

Ona je krenula da šamara Nenada ispred svih, a Nenad se branio pa je oborio Taru na pod, posle čega ga je išutirala. Zadrugari su odmah skočili da ih razdvoje, ali nisu uspeli.

Nakon brutalnog okršaja sa Tarom, reper je nastavio da se žali zadrugarima na sve što mu je Tara priređivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom turbulentne veze, ali i kasnije nakon raskida.

- Ako se posle svega pomiriš sa njom... Ti si kriv, izneseš sve ono za crnim stolom, pa se posle ljubiš sa njom - govorila mu je Ana.

- Ma, da li si normalna? Znaš šta mi je radila, ostavi me u Skoplju, zove me samo kad treba da joj pošaljem novac - ubeđivao je Ša Dalilu i Anu.

Potom je Tara pala u nesvest nakon što je dugo pokušavala da napusti rijaliti, lomeći stakla i vrata.

Sada se za medije oglasila Tarina majka, Miroslava Simov, koja nije bila preterano raspoložena da prokomentariše ovaj sukob bivših partnera.

- Meni je sve to mučno da gledam, jedem se iznutra kad vidim kako Tara pati i koliki joj je nemir Nenad doneo svojim dolaskom. Od kad je ušao počeo je da je provocira i da joj otvara stare rane.

- Taj "reperčić" sa nadimkom Ša, koji me jako nervira i koji ne znam šta znači, samo se šlepa preko grbače moje ćerke. To je sve što ću da kažem, više zaista ne želim ništa da komentarišem - rekla je zabrinuta Miroslava.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.