JECAJ, SUZE, TESKOBA: Trudna Miljana obavila poziv, a ON uputio ŠIFROVANU PORUKU za Slobu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JECAJ, SUZE, TESKOBA: Trudna Miljana obavila poziv, a ON uputio ŠIFROVANU PORUKU za Slobu! (VIDEO)

Nije mogla da se smiri!

Miljana Kulić danas je bila veoma tužna. Naime, ona je grcala u suzama u Rajskom vrtu, gde je Drvo mudrosti zamolila da joj omogući da se čuje sa tatom, jer je zaboravila da mu čestita rođendan koji je bio 12. juna.

ZANEMEĆETE! DAKLE, ZANEMEĆETE OD ŠOKA! Nestala je pre 20 godina, a Ekstra Nena danas izgleda... Bože, da li je moguće?! (VIDEO)

Drvo joj je omogućilo poziv, a njeni cimeri su joj pomogli da skupi novac >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da pozove oca, što se odmah i desilo.

- Sloba ti otpevao pesmu, da, ja sam izgubljena u vremenu i prostoru. Nisam dobro, zato što sam zaboravila da ti čestitam rođendan. Je l' se ne ljutiš tata? Pozdravio te Sloba, Ana Korać, Milan, svi te pozdravljaju - rekla je Miljana.

- Srećo moja, budi dobro, sve pozdravi. Mi smo dobro svi. Pozdravi Slobu i kaži da mu je aperkat loše, a levi kroše dobar. On će razumeti. Svi te čekamo da dođeš. Šta ćeš da mi doneseš kad izađeš? Nešto moraš da osvojiš za tatu, škodu Miljana! Ti si carica rijalitija! Kraljica može biti koja god hoće, a carstvo se osvaja - poručio je Miljani otac.

Kako je protekao njihov razgovor, pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.