JE L OPET SLUČAJNO? Edita PONOVO objavila fotku na kojoj je GOLA - sada već namerno PROVOCIRA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 13:38

JE L' OPET SLUČAJNO? Edita PONOVO objavila fotku na kojoj je GOLA - sada već namerno PROVOCIRA! (FOTO)

Ups!

Edita Aradinović se nedavno pravdala kako je slučajno objavila svoju golišavu fotografiju na društvenim mrežama, ali kako stvari stoje, pevačici se to u poslednje vreme često desi, jasno je, sasvim slučajno.

Pevačica je ovaj put počastila svoje fanove fotografijom na kojoj pozira u provokativnom izdanju, skoro gola.

Objavu dijeli едита (@editaaradinovic)

Mlađa sestra Aradinović je pokazala svoju savršenu figuru u providnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odevnoj kombinaciji.

Na fotografiji koju je objavila, Edita na sebi ima minijaturne gaćice, a grudi je tek delimično prekrila belim cvetovima.

- Ups, opet sam to uradila - napisala je Edita šaljivo, aludirajući na nedavni skandal kada je objavila fotografiju iz tuš kabine na kojoj je bila potpuno naga.

Kako sve izgleda, pogledajte u nastavku.

Objavu dijeli едита (@editaaradinovic)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.