J*BO TE ŽIVOT! ŠTA SAM NAPRAVIO! Janjuš se setio svoje PORODICE, pa ZAKUKAO Kao da sam UKLET (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 19:33

"J*BO TE ŽIVOT! ŠTA SAM NAPRAVIO!" Janjuš se setio svoje PORODICE, pa ZAKUKAO "Kao da sam UKLET" (VIDEO)

Nije mu lako!

Filip Đukić i Marko Janjušević Janjuš izašli su jednom trenutku ispred Bele kuće tokom emisije "Gledanje snimaka". Tada je Janjuš još jednom istakao da nije svestan šta je uradio sa Majom Marinković, setio se porodice, a kada je ostao sam on je počeo da tuguje.

- Obrnuo si igricu - poručio mu je Filip.

- Znaš ti da ja treba ovako još da izdržim mesec dana, a znam da je svaki dan gori i gori napolju. Hajde da razmišljam samo o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sebi... J*bo te život, šta sam napravio. Kako ja to? Kao da sam uklet! Koliko luda glava, koliko sam lud, to je neverovatno - rekao je Janjuš.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.