JAVNOST ZGROŽENA: Nakon surovih batina Viktorija i Marko otišli korak dalje - PRODUKCIJA UGASILA KAMERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2022, 16:43

JAVNOST ZGROŽENA: Nakon surovih batina Viktorija i Marko otišli korak dalje - PRODUKCIJA UGASILA KAMERE

Nema srama.

Juče je u "Zadruzi" došlo do skandaloznog karambola između Viktorije Mitrović i Marka Osmakčića. Prvo ga je ona gađala flašom, da bi kasnije on nasrnuo na nju, a potom i ona na njega. Došlo je do novih haosa i svađa, a oni su ponovo jedno drugom prešli preko svega.

Viktorija i Marko danas su zakopali ratne sekire, a ona je odlučila da mu sve oprosti i ponovo pala u njegov zagrljaj. Oni su sedeli zajedno na sofi i držali se za ruke kao da se ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije dogodilo.

Viktorija je otišla korak dalje i stavila Marku ruku u predeo međunožja i pred kamerama ga stimulisala nežnim pokretima. Kako su sve ovo radili na javnom mestu snimak je ubrzo prekinut.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Zadruga 5 - Viki i Marko se posle svega drže za ruke - 27.05.2022. pic.twitter.com/VJd59dbm6x

— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) May 27, 2022

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.