JAVNO PONIZIO SINA! Osman ŽESTOKO OPLEO po Stefanu! On je moja BLEDA, NEZAHVALNA KOPIJA! Au! Teške reči!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2020, 00:13

JAVNO PONIZIO SINA! Osman ŽESTOKO OPLEO po Stefanu! "On je moja BLEDA, NEZAHVALNA KOPIJA!" Au! Teške reči!

Šta mu bi?

Najnovija objava kontroverznog oca Stefana Karića, Osmana Karića, izazvala je buru reakcija javnosti.

Osman je poznat kao neko ko voli da javno komentariše, te u svojim postovima na Instagramu ne štedi nikoga, pa ni rođenog sina.

Njemu se nije dopala jedna Stefanova izjava, pa je uz isečak iz novina objavio i brutalan komentar na račun mladog Stefana.

Naravno, Osman mu nije ostao dužan, pa ni svog sina nije poštedeo komentara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Evo, recimo za početak da počneš da govoriš istinu! Tucite decu kada počnu da liče da poštara, a da lažu kao komšija pecaroš, u suprotnom će da budu vaša bleda i nezahvalna kopija - objava je Stefanovog oca.

U emisiji "Zadruga - Narod pita" momentalno se povela polemika oko toga na šta je konkretno Osman mislio, a Ivana Šopić dala je neke naznake šta to može da bude.

- On verovatno misli na Stefanovu izjavu da nije bio sa nekim devojkama sa kojima jeste bio - rekla je zagonetno Šopićeva, pa ostavila mesta za dalje polemisanje oko toga na koga se tačno tu mislilo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.