JAVNI APEL IZ ZADRUGE: U Beloj kući VANREDNO STANJE - obratili se za pomoć! Nastao totalni HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNI APEL IZ ZADRUGE: U Beloj kući VANREDNO STANJE - obratili se za pomoć! Nastao totalni HAOS (VIDEO)

Ne mogu bez osnovnih stvari!

Stanovnici Bele kuće, danas su se požalili gledaocima i uputili im javni apel, jer im se pokvario bojler!

Čim su uočili kvar, zadrugari su o istom obavestili Velikog šefa koji je odmah reagovao, te ih obavestio da će, ukoliko žele da ga poprave, za to zadovoljstvo morati da izdvoje pet hiljada dinara.

Čim su shvatili da će, kao i svi građani, morati da plate popravku, zadrugari su negodovali, ali su, videvši da nemaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kud, uspeli da prikupe potreban novac i dostave ga Velikom šefu, uprkos brojnim svađama.

Međutim, osim potrebnog novčanog iznosa, na adresu Velikog šefa stiglo je još nešto - poruka zadrugara upućena njihovim vernim fanovima koje su pozvali u pomoć, kako bi sprečili potencijalne izdatke u narednom periodu.

- Humanitarna akcija "Pravda za bojler". Fanovi, pomagajte! Vaši zadrugari - napisali su takmičari na ceduljici koju su predali zajedno sa novcem, a nema sumnje da će ovim gestom uspeti da nasmeju sve.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.