JANJUŠ U MIKROFON - A DOBAR JE S NJOM: U šoku sam zbog Lune Đo! To nije hit za sva vremena...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JANJUŠ U MIKROFON - A DOBAR JE S NJOM: U šoku sam zbog Lune Đo! To nije hit za sva vremena...

Iskren...

U rijalitiju "Zadruga 3" se podigla prašina oko izbora pesama za novo izdanje "Zadrugovizije". Zadatak Velikog šefa je bio da se odaberu numere za sva vremena, te se povela velika rasprava kada su pojedini učesnici, između ostalog, hteli da uzmu prvenac Lune Đogani "Deveti krug", koji se na kraju ne nalazi na konačnoj listi.

Sve to je prokomentarisao Marko Janjušević Janjuš koji je, uprkos dobrim odnosima sa pobednicom druge sezone "Zadruge", iskreno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao da njena pesma ne spada u kategoriju "za sva vremena" jer je nastala tek pre nešto više od tri meseca.

- U šoku sam. Veliki šef pošalje pismo da izaberemo domaće hitove za sva vremena. To su pesme stare po 20-30 godina. Ajde deca, njih donekle i razumem, ali da većina zadrugara izabere pesme poput Lune Đo koja je snimila numeru pre nekoliko meseci... Da me ne shvatite pogrešno, ja sam dobar s njom i ona je trenutno popularna, ali to nisu pesme za sva vremena. Mirko gospodin Gavrić je izabrao njenu pesmu? Čovek koji uči "Pinkove zvezde"? On je u muzici 15-20 godina i mora da zna koje su to pesme za sva vremena - čudio se Janjuš.

Šta je još govorio o izboru ostalih zadrugara, poslušajte u sledećem snimku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.