JANJUŠ PROGOVORIO O ANI KORAĆ! Sada je sve jasno o njihovom odnosu - Maja će svisnuti od LJUBOMORE?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 20:31

JANJUŠ PROGOVORIO O ANI KORAĆ! Sada je sve jasno o njihovom odnosu - Maja će svisnuti od LJUBOMORE?!

Otvorio dušu!

Iako se "Zadruga 4" završila, interesovanje za pojedine učesnike i dalje ne jenjava, a jedan od onih čije se kretanje svakodnevno prati je Marko Janjušević Janjuš.

Bivšem košarkašu je učešće u rijalitiju promenilo život iz korena. Janjuš se razveo zbog romanse s Majom Marinković, s kojom je u ovoj sezoni "Zadruge" imao brutalne okršaje, koji su uzrokovali prekid veze, ali ne i prekid skandala.

Kada je konačno izašao iz najpoznatijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Imaginarijuma", slobodne dane provodi na Crnogorskom primorju u društvu ćerke Krune, a sada otkriva kako se trenutno oseća i kakvi su mu planovi za budućnost.

U Crnoj Gori si, Maja je takođe bila tamo i svakodnevno je objavljivala provokativne slike na Instagramu. Kako to komentarišeš?

- Niti gledam te slike, niti pratim bilo šta. Nemam komentar što se nje tiče, drago mi je da me ne zove i da je ne zovem, najbolje je da tako i ostane. Svako ide na odmor gde hoće, nemam i neću imati kontakt s njom, i u to sam 100 odsto siguran.

Da li ti nekad nedostaje Maja?

- Ne, niko mi ne nedostaje, ovaj život mi je najbolji sada ovakav. Daleko joj lepa kuća.

U kakvim si odnosima sa Anom Korać?

- U odličnim, mnogo je gotivim i draga mi je. Čujemo se svakog dana jednom ili dva puta, izlazimo, družimo se i mogu da ti kažem da mi je postala kao sestra.

Da li je vreme za neku novu ljubav?

- Neće me nijedna! Ne znam kako, ali neće me, a ja bih. Sve pokušavam da nađem neku normalnu, ali hoće me samo neke antipropagandne, šalim se (smeh). Sada nema ljubavi, ako naletim na neku lepu devojku i normalnu, može, ovo ostalo me ne zanima.

Šta ako se zajedno nađeš s Majom i Takijem u "Zadruzi 5"?

- Želim im da oboje nađu tamo ljubav svog života. Ništa se neće desiti, ja sam tu presekao i tu je kraj - rekao je Janjuš za "Objektiv".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.