JANJUŠ ODLUČIO DA JOJ U SVEMU UDOVOLJAVA! Doneo odluku da provodi vreme SAMO SA NJOM, ostale su nebitne

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2020, 17:31

JANJUŠ ODLUČIO DA JOJ U SVEMU UDOVOLJAVA! Doneo odluku da provodi vreme SAMO SA NJOM, ostale su nebitne

Obožava je!

Nakon što je isplivao u javnost ekskluzivan snimak na kojem je Marko Janjušević Janjuš uhvaćen sa ženom Enom kako pazari u jednoj radnji, i nakon ljubavnog brodoloma sa ljubavnicom iz rijalitija ''Zadruga 3'' Majom Marinković, on je po svemu sudeći odlučio da svoje vreme pokloni samo jednoj osobi, do koje mu je posebno stalo.

U pitanju je njegova ćerka Kruna, sa kojom je ovog subotnjeg popodneva uhvaćen na ručku u jednom prestoničkom tržnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << centru.

nije sreca para puna vreca ....volim te ....👑👑👑👑👑❤❤❤❤

A post shared by Marko Janjušević JANJUŠ (@mali_janjus) on Jul 12, 2020 at 10:47am PDT

Janjuš je sve vreme nosio masku i trudio se da na sve načine udovolji svojoj naslednici, a ovog puta Ene nije bilo na vidiku.

Da li je Janjuš definitvno odlučio da se distancira i od još uvek zakonite žene, a i od sada već bivše ljubavnice, i da se u potpunosti fokusira samo na Krunino odrastanje, ostaje da se vidi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.