JADNO I TUŽNO Sakić demantovao priču da je Rasti tražio marihuanu! Evo zašto je Đurić došao kod njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 21:59

"JADNO I TUŽNO" Sakić demantovao priču da je Rasti tražio marihuanu! Evo zašto je Đurić došao kod njega

Demantovao sve!

Muzičar Alen Sakić demantovao je priču da je Rasti tražio da mu donese marihuanu u petak, 2. oktobra, kada je Đurić bio uhapšen u centru Beograda. Sin pokojne pevačke zvezde Sinana Sakića, inače Rastin prijatelj i saradnik, naveo je u izjavi za jedan portal da nije tačno da izjavio: "Hej, druže, ponesi mi salaticu" (ulični sleng za marihuanu i skank, prim. aut.), kako su pojedini mediji napisali.

- To je ružno. Ja gradim neku svoju karijeru... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čovek (Rasta,prim.aut) koji radi za 10.000, 12.000 evra mu je nastup, da on ide da prodaje paketić jedan od hiljadu dinara... To je tako jadno i tužno. Ja ne mogu da verujem šta sam doživeo. Baš mi je krivo. Ništa mi nije jasno - rekao je Alen Sakić za jedan portal i nastavio:

A post shared by Balkaton (@balkaton) on Aug 23, 2020 at 3:00am PDT

- Da, dolazio je kod mene  i dolaziće uvek. To je čovek s kojim ja radim. On je moj saradnik. On je mene primio u svoju izdavačku kuću, ja kod njega radim. Ja sam 24 sata dnevno u studiju. Album treba da mi izađe za malo manje od mesec dana... Drugo, ja imam dvoje male dece, imam blizance... Sutra će deca da mi odrastu i da vide ovo. Ja sutra treba da izađem na ulicu, da ih pogledam u oči... - bio je razočaran Sakić.

Alen je otkrio iz zašto je Stefan Đurić Rasta došao kod njega u petak, 2. oktobra.

A post shared by Balkaton (@balkaton) on Apr 28, 2020 at 11:19am PDT

- On je došao po mene da gledamo lokacije za spot. Zato je došao kod mene. Našli smo lokaciju za spot. On mi je rekao noć pred toga, idemo sutra da gledamo lokaciju za spot. Ja sam mu rekao: "Ok, buraz". Ja sam izašao ispred i ti momci (policajci) su već stajali tamo. Trebalo je da ide u studio da se radi. Oni su već biti tu kada sam izašao ispred zgrade, i to je to. Niti me je iko pitao išta... Da su policajci tako čuli, zašto mene ne bi ispretresalii. Nema potreba da lažem, da smišljam... Trebalo da ide u studio da se radi. Šokiran sam... - naveo je Sakić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SINANOV SIN SE OGLASIO NAKON ŠTO JE "PAO" SA RASTOM U HAPŠENJU "Nastup mu je 12.000 evra, gde on da prodaje paketić za 1.000 dinara"

Izvor: Blic, 05.Okt.2020

Alen Sakić demantovao je priču da je Rasti tražio da mu donese marihuanu u petak, 2. oktobra, kada je Đurić uhapšen u centru Beograda. Sin Sinana Sakića kaže da mu nije jasno zbog čega je umešan u ovo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.