JADNI LJUDI... Roditelji Tanje Savić zbog sramote ne smeju u javnost? Svi saznali za PROBLEM pevačicinog muža?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"JADNI LJUDI..." Roditelji Tanje Savić zbog sramote ne smeju u javnost? Svi saznali za PROBLEM pevačicinog muža?

Teško je...

Javnost i dalje bruji o spekulacijama da se muž Tanje Savić, Dušan Jovančević nalazi na specijalizovanoj klinici za odvikavanje od narkotika, a njihove komšije koje žive u ulici Tanjinih roditelja, Staniše i Živane Savić, kažu da zbog toga ne izlaze na ulicu od sramote.

U Radincu, selu nadomak Smedereva priča se da porodica Savić ima velike probleme zbog zeta koji ne može da prestane da koristi narkotike, a ono što im najteže pada je činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da svi znaju za to. Njihove komšije nisu smele da iznose u javnost neke pojedinosti, ali nisu demantovali da su te glasine zaista istinite.

- Joj, nemojte nas, što nam treba to... Posle da nas mrze Živana i Staniša, a i Tanja da se ljuti. Ma znamo sve, čitali smo. Ja od tada nisam videla njene roditelje, šta da ih pitam... Jadni ljudi. Stalno neki problemi s tim zetom. Od sramote ne mogu na ulicu da izađu. Nije to prijatno, droga je opasna, ko zna šta sve može da bude. Žao mi je Tanje kao da je moje dete, uvek je bila dobra i poštena devojka. Ali sudbina - ispričala  je jedna starija gospođa.

- Bila je Tanja pre nekoliko dana ovde s decom, pa je onda otišla na odmor. Ko vam je rekao da se Dušan drogira, da je na odvikavanju? Ja ne znam za to, nije tačno, verujte. Ali neću ništa da pričam, imajte razumevanja, niti znam nešto o tome - rekao je izvor blizak njima.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.