JADNA, MIZERIJA OD ŽENE! Tomović ISPONIŽAVAO Staniju: Htela je da OPŠTI sa njim, dok je NJENA MAJKA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2021, 08:40

"JADNA, MIZERIJA OD ŽENE!" Tomović ISPONIŽAVAO Staniju: Htela je da OPŠTI sa njim, dok je NJENA MAJKA...

"To je devojka koja je pljunula na sebe stotinu puta, i na sebe, i na mene."

Nekadašnji rijaliti učesnik Vladimir Tomović progovorio je o mnogim stvarima koje intrigiraju javnost.

On je bio pomenut više puta tokom i ove, pete sezone, kada je bilo priče o njegovoj diskvalifikaciji, ali i o odnosu sa Stanijom Dobrojević i sadašnjom devojkom Mensura Ajdarpašića,  Milicom Veselinović. (Detalje POGLEDAJTE OVDE).

Vladimir je na svom Instagram profilu najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će otkriti mnoge stvari, ali da i dalje ćuti za sad. O tome ČITAJTE OVDE.

Sada je u intervjuu otkrio detalje odnosa sa Stanijom Dobrojević, ali i neke stvari koje javnost nije znala, a koje su se deršavale iza zatvorenih vrata:

- To je devojka koja je pljunula na sebe stotinu puta, i na sebe, i na mene. Svašta je izjavljivala, da sam najgori muškarac. Ona je za mene prošla priča, nebitna. Jadna i izmučena devojka, mizerija od žene. Stanija je želela da mi rodi dete. - rekao je Vladimir i dodao:

- Ovo je isti onaj muškarac kog si terala da opšti sa tobom gde su vrata otvorena pored sobe tvoje majke. Ja mogu još prljavije da igram, ne zaboravi da pamtim mnogo bolje od tebe, sa zadovoljstvom ćemo se igrati tvoje igre - rekao je Tomović za "Avaz".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.