JAČE OD IZBACIVANJA - HAOS BIO PRE: Evo ko je izbačen iz Zadruge - KAKO mala razlika! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2018, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAČE OD IZBACIVANJA - HAOS BIO PRE: Evo ko je izbačen iz Zadruge - KAKO mala razlika! (VIDEO)

Pala odluka.

Još jedna uzbudljiva rijaliti sedmica u rijalitiju "Zadruga" privedena je kraju. Kao što to obično biva nedeljom, na red je došlo izbacivanje.

Ovonedeljni vođa šoua u Šimanovcima je Vladimir Tomović, a on je za potrčke izabrao Mariju i Miljanu Kulić, dok je omiljena ličnost bila Stanija Dobrojević. Učesnici su u nominacijama ovoga puta izabrali mamu Kulić, a najmanje SMS glasova publike imali su Rade Vasić i Nataša Moskva.

U >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << borbi za opstanak na imanju i večeras je prvobitno organizovana igra u kojoj pobeda donosi dupliranje glasova, a među zadrugare je stigao i voditelj Ognjen Amidžić. A čak i samo izbacivanje je zasenila urnebesna scena pre tog samog čina, kada su nominovani prelazili čamcem jezero.

Rade je zbog srca bio kao beg, a žene su sve uradile same - Nataša privezivala i odvezivala čamac, a Marija je veslala. Prvo malo u krug, ali su onda uspele da uhvate pravac i da stignu na drugu stranu imanja gde su ostali zadrugari navijali: "Rade, Rade, Rade...".

- Dobro je, došli ste. Nije mi u prvom momentu delovalo tako, malo sam se uplašio, ali dobro je - rekao je Ognjen aludiravši da ipak nije morala da dolazi spasilačka ekipa.

Pobedu je nije odneo niko, te dupliranja nije ni bilo.

Voditelj Ognjen Amidžić je na kraju saopštio rezultate glasanja publike. Rezultat je bio  54 odsto za Mariju, 26 za Natašu i za tatu Vasića 20, te je "Zadrugu" je napusto Rade.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.