JA SAM PSIHOPATA I NASILNIK! Guranje ispred garderobera - Karić i misica progovorili o SUKOBU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 08:45

"JA SAM PSIHOPATA I NASILNIK!" Guranje ispred garderobera - Karić i misica progovorili o SUKOBU!

Rusvaj u emisiji!

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja bilo je upućeno Jovani Ljubisavljević, a odnosilo se na njen odnos sa Stefanom Karićem.

- Namerno do Stefana praviš nasilnika. On ti kaže da se skloniš, ti se obesiš o njega i kažeš da te gura - pročitao je Milan.

- Znači ja sam nasilnik, ja se nasilno kačim, ne on - rekla je Jovana.

- Ja u tom trenutku ne mogu da slušam ni zvocanje, odgurnem ljude, stvarno deluje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao da sam nasilan - ustao je Stefan.

- Staneš kod garderobera, ti mu ne daješ po cenu života, on je gurnuo da prođe - ubacio se Lepi Mića.

- Ja kada imam problem, u tom trenutku stanem da objasnim, ne idem. Neću više, to je to - rekla je misica.

- U tim trenucima kada mi se ona pravda, ja se osećam loše jer me pravi budalom. Nisam mentol, onda kada mi zvoca, ubeđuje me u suprotno, ja se osećam kao da me pravi budalom - govorio je Stefan.

- Ja sam nasilnik, vidite, ja sam kriva. Ja izazivam to. Kada se ja raspravljam sa njim, ja ne volim kada ljudi kažu nešto i odu. Ja volim da raspravim do kraja. Ja sam nasilnik, nije on. Ja sam psihopata, nije on. Da se nisam nasilno nakačila, ne bi me nasilno gurnuo. Ko mene sluša kada sam ja u crvenom? Gde su njemu pitanja kako ga nije sramota? - dodala je ona.

- Ispada da se takmičiš sa njim - istakla je Ermina.

- Ispada tako. Danas mi je ljubomorisala za Paulu, samo da bi nešto imala. Mene krivi što je ispala sponzoruša, zamisli to - govorio je Karić.

- Ja do samog početka pričam da je Jovana Stefanova žrtva. Pitanje nemaju veze kakvo je stanje napolju. Ona je žrtva Stefana Karića i komentatora, jer komentatori nikad ne komentarišu Stefana - istakla je Miljana.

- Ne, ti sada pričaš šta ti odgovara. Pričala si da je on moja žrtva, da ga ja proganjam... Ja ne mogu da budem žrtva - rekla je misica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.