JA SAM OVO RADILA SA 17 GODINA! Ana Jovanović smatra da se Dalila zbog Cara PONAŠA kao nezrela KLINKA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2022, 00:05

"JA SAM OVO RADILA SA 17 GODINA!" Ana Jovanović smatra da se Dalila zbog Cara PONAŠA kao nezrela KLINKA!

Dve rivalke u sukobu

Nakon što su u emisiji "Gledanje snimaka" zadrugari odgledali klip u kom Filip Car kritikuje Dalilu Dragojević zbog toga što se napila, voditej Milan Milošević dao je reč Ani Jovanović da prokomentariše celu situaciju.

- Ja sam u par navrata videla Dalilu kako sedi u vidno alkoholisanom stanju, posle sam videla da se svađaju. Pola ovih scena o kojima pričaju nisam videla, sve sam sutradan čula. A što se tiče ovog klipa... - rekla je Dalila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Zamisli da si pila, videla svog dečka da radi nešto sa nekom devojkom sa kojom je već varao. Ti si momku auto lupala. Šta bi uradila? - pitao je Milan.

- Ja sam se našla u sličnoj situaciji, došla do te devojke i uzela joj telefon. Ali tada sam imala 17 godina. Ja sam sazrela, ne bih se dovela u situaciju da sebe ponižavam. Dalila mi je prišla to jutro da me pita šta je bilo, ja sam joj rekla da pita njega. Sve što ima treba da rešava sa njim ili da odmah reaguje. Meni Filip ovde na klipu deluje jako iznervirano - istakla je Ana.

- Pošto ja nisam zrela, meni ta priča ne može da prođe - dobacila je Dalila.

- Meni je bilo žao Ane u tom momentu, ja sam došao da je zagrlim i poljubim u kazinu. Kad poredim Anu od 19 i Dalilu od 28, meni Ana nikad nije stvorila problem. Ana je ispala gospođa u svemu - istakao je Car.

- Ali ste ti i Ana ispali loši prema Dalili. Hajde Anu priznaj kao zvaničnu devojku. Ana ti služi kao krpa - skočio je Lepi Mića.

- Mi nismo svaki put imali s*ks. Sada se svelo samo na razgovor - poručila je Jovanovićeva.

- J*bao te je, a niste u vezi, samo je poniženje to, nije dobro za tebe! Sa tobom se samo inatio! Ako mu prijaš kao žena, što te nije poljubio danas? - urlao je pevač.

- Ali mi tu noć nismo hteli ništa, nije išlo ka tome - rekla je Ana.

- Šta će te dobiti ako uđemo u vezu? - pitao je Car.

- Ti si jedini čovek koji šalta emocijama kao menjačem. Ovu j*beš, a ovu voliš - rekao je Mića.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.