JA SAM BOLESTAN! Mina otkrila SVE o Filipovoj TAJNOJ PORUCI - Izbio OPŠTI HAOS zbog OVOGA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2021, 08:39

"JA SAM BOLESTAN!" Mina otkrila SVE o Filipovoj TAJNOJ PORUCI - Izbio OPŠTI HAOS zbog OVOGA (VIDEO)

Mina tvrdi da on ne može da živi bez nje.

Novonastalo pomirenje ljubavnog para, Sanje Stankovića i Filipa Cara, probudilo je dosta emocija i burnu reakciju. Ipak idila nije dugo trajala pa je došlo i do prve svađe zbog Mine Vrbaški:

- Mina mi je potvrdila da je Car sve vreme gledao u nju, da bi video da li je ona pročitala njegovu poruku. Daje mi pravo da mislim da još ima emocije prema njoj - rekla je Sanja.

- Ti si od toga napravila dramu, mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo tada bili u svađi, ja sam joj se izvinio zato što sam joj rekao da je ku*va - pokušao je da objasni Car.

- Nešto sam htela tu da žvrljam i videla sam to, izrezano Filip Car i njegov datum rođenja. Pogledala sam Matoru i pokazala prstom, pa mi je potvrdila da je to u petak napisao. Celu noć gleda u mene, to je istina. Ne znam što ima potrebu da mi se izvinjava, ako ne želi komunikaciju sa mnom - podelila je Mina.

- On joj daje za pravo da to radi! - besnela je Sanja.

- Ja sam to napisao u petak, Mini sam najgore moguće reči rekao tada, ja sam takav, odmah želim da izvinim, bude mi krivo. Kad smatram da sam kriv, izvinim se, Sanji sam prišao, jer želim da se posvetim tome. Mene nije radio odnos sa njom, dok nismo krenuli da se svađamo, ja sam bolestan - priznao je Car.

- Ja sam ubeđena da ti ne možeš da živiš bez mene! - dobacila je Mina.

Kako je tekao razgovor, pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.