JA SAM BILA PRIRODNO LEPA! Nada Topčagić oplela po mladim pevačicama, pa OTKRILA šta joj je NAJČUDNIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 14:51

JA SAM BILA PRIRODNO LEPA! Nada Topčagić oplela po mladim pevačicama, pa OTKRILA šta joj je NAJČUDNIJE!

Uvek bila bez dlake na jeziku...

Nada Topčagić nikada nije imala problem da kaže šta misli o današnjoj omladini, a sada progovorila o mladim pevačicama koje se tek probijaju na medijsko nebo.

- Znate, ja kada sam bila mlada ja sam bila veoma atraktivna, imala sam dobre pesme i bila sam prirodna lepa. Tada nije bilo potrebno gurati u pravi plan i g*zu, ni grudi to je drugačije vreme bilo. Nisu postojale plastike, ni silikoni. Bila sam kod Kineza i vidim guza plastična >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima da se kupi. Ne znam kako funkcionišu sa tim. Videla sam jednu kako nosi te umetke, izgleda kao da su na federima. Pipnula sam ja to kao guma je neka, svakako je današnjim devojakama mnogo lakše - rekla je Nada Topčagić.

Objavu dijeli Nada Topcagic (@topcagicnada) Lip 30, 2020 u 12:13 PDT

RAZBIJANJE ŠEST MITOVA O KORONI: Da li da vežbam sa maskom, mogu li preko cipela da prenesem virus i POMAŽE LI ALKOHOL PROTIV VIRUSA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.