JA GA VOLIM... Nataša Radan se oglasila nakon što je UHVAĆENA sa Amar Giletom na nastupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 22:38

"JA GA VOLIM..." Nataša Radan se oglasila nakon što je UHVAĆENA sa Amar Giletom na nastupu

Priznala emocije!

Bivša zadrugarka Nataša Radan je na svom Instagram profilu objavila video-snimke sa jednog prestoničkog splava, gde je iz prvih redova slušala pevača Amara Gileta, s kojim je bila u emotivnoj vezi kako je otkrila u rijalitiju "Zadruga".

Naime, Nataša je vidno raspoložena snimala svaki pevačev korak. Radanova se u jednom trenutku i popela na binu, dok je Gile u rukama držao buket crvenih ruža. Bivša zadrugarka zagrlila je pevača, a onda i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaplakala i kroz suze pevala srceparajuće stihove zajedno sa Amarom.

Sada se Nataša Radan oglasila te je otkrila kako je došlo do susreta sa pevačem.

Svi znaju za ono naše prepucavanje, peckao je on mene, peckala sam i ja njega, iskreno ja sam izbegavala njegove nastupe evo već par meseci - rekla je Nataša, pa dodala da je pomislila da je ravnodušna te je odlučila da posle toliko vremena ode na njegov nastup:

- Juče sam odlučila da odem jer me on kako bih rekla više ne zanima. Bila sam u fazonu izlazim zbog sebe, sve što se dešavalo sa njim je prošlo, ravnodušna sam i to je to - kaže bivša zadrugarka

- Međutim nije tako... Nemam šta da kazem osim da ja njega stvarno volim, kako god to zvučalo i bilo smešno ili nerealno, on je za mene nekako poseban. Žao mi je što su se dešavale bezvezne i ružne stvari između nas. Ali jednostavno na njegove prozivke nisam mogla da ostanem imuna, tako da sve sam to nekako radila u trenutku slabosti.

Za sam kraj Nataša je otkrila da je i dalje pod utiskom, i da se nije nadala da će njihov susret posle svega proći ovako:

- Ja sam u svakom slučaju još uvek pod utiskom. Nisam očekivala da će nas susret biti ovakav. Ali u svakom slučaju drago mi je da je ovako kako jeste. I nadam se da od sada nećemo imati to koškanje preko novina i portala - završila je Nataša Radan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.