Izabrala omiljenog, pa MOLILA PRODUKCIJU DA PROMENI ODLUKU: Voditelj saopštio šta je rekao Veliki šef!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 01:31

Izabrala omiljenog, pa MOLILA PRODUKCIJU DA PROMENI ODLUKU: Voditelj saopštio šta je rekao Veliki šef!

Predomislila se!

Sinoć je "Zadrugu" napustila Maja Marković koja je za ovonedeljnog vođu izabrala Aleksandru Nikolić. Ona je za potrčke izabrala Milana Jankovića Čorbu i Maju Marinković, a onda je došao na red i izbor omiljene osobe.

- Omiljeni će biti Lepi Mića! Smatram da on treba da bude, mislim da bismo trebali da porazgovaramo, trebao je da bude Janjuš, ali - rekla je Aleksandra.

- Ako si stvarno Mićo pokazao na sebe, poništavamo? - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Milan.

- Ne, Lepi Mića je omiljena osoba - rekla je Aleks.

- Ja tamo mogu da se kupam, posećivaću te često - dobacila je Maja.

- Ja bih stavila Janjuša, ali ne mogu da mu ne bih pravila probleme! - rekla je Aleksandra.

- Da li mogu da promenim i stavim Janjuša? - pitala je Aleksandra.

- Ne možeš - rekao je Milan, nakon što mu je produkcija saopštila odluku Velikog šefa.

- Ona je toliko glupa da ne može da se odluči - rekla je Maja.

- Ona je sada htela da ispadne dobra, a napravila si mu problem sada jer ostaje sa Majom ovde - rekao je Đedović.

- Svaki njen postupak danas je toliko pogrešan, i ne znam zašto se uplašila Majinih metoda mučenja a Maja se daje cela za ovu vezu. Maja ga cepa, a ti mu nisu dala utočište kao mi tebi u pabu. Kada je on tražio da se pomire, Maja i Janjuš ona je meni prišla i rekla kako ne zna šta da radi, ja sam joj rekao da se izbori sa tim i nakon svega i Bujanovca i Cara, sve je prevazišla i sada joj je ovo problem i sada si pokazala izdaju, i sada se ona mala psihopata Maja smeje kao gremlin - rekao je Kristijan.

- Ja sam dozivala sve danas, ja ću čuti šta su oni radili na medenoim mesecu tokom celog dana! Ja sam rekla da su oni i u autu mogli svašta da urade, jer nije otišao sa misicom koja je moralna na ne sa ovom. I ja mislim da sam bila korektna - rekla je Maja.

- Mislio sam da ću biti omiljeni, ali posle kada je htela da promeni ja ne bih otišao. Ja sam rekao da neću da idem u hotel, i nemam šta da kažem. malo sam nervozan i to bi mi značilo, jer sam napet zbog danas - rekao je Janjuš.

Maja je sve vreme dobacivala Janjušu, a nakon što je on seo, imao je komentar za nju!

- Ćuti k*rvo mala, j*bem ti mater k*rvinsku! - rekao je Janjuš.

- Maju sam danas dva puta iznosio od Janjuša, a posle bi bilo kuku majko jer je mogla ruka da mu se omakne i biće sada haos sa Majom, a Aleks je uradila pravu stvar jer da je izabrala njega bio bi veliki haos - rekao je Mića.

- Rekla je malopre kako je nepromišljeno sve uradila, i sama sebi je skočila u stomak! - dodala je Matora.

- Smatram da Aleks ne zna šta radi, i ne zna šta priča i smatram da je pogrešila prema nekim ljudima, i mislila je Maji da naudi, a zavukla je Janjušu! - rekla je Ana.

- Ona ima dobru dušu, ali je tuka i povredila je Janjuša i ovo sada da hoće da menja, izdala se i kao neće da Maja bude u hotelu, a Maja može da radi šta god hoće gde hoće i ona sada ništa ne zna - rekao je Anđelo.

- Svi zanmo da si napravila ogromnu grešku, ali je to, možda jer je i on nju povredio i sada vraćaš i Janjušu, Maji i Čorbi i to sve svesno jer je on nju povredio! Želela si da napakostiš drugima, ali si sama sebi - rekla je Paula.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.