Izvor: Scandal.rs, 20.Avg.2016, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana i Petar Mitić: Bili smo uplašeni kada smo saznali da ćemo postati roditelji!

Popularni estradni par Ivana Pavković i Petar Mitić krunisali su svoju dugogodišnju ljubav brakom, a uskoro će se ostvariti i u najvažnijoj životnoj ulozi – postaće roditelji.

Njihova veza, a sada i brak privlače veliku medijsku pažnju, a u intervjuu za Pink.rs par je otkrio da li bi bilo bolje da su se venčali u tajnosti.

Ivana: “Mi smo prvo želeli da to bude mnogo skromnije, ali da budem iskrena toliko imamo ljudi koje volimo i koji nas vole, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da mi je drago što su svi oni bili sa nama tog dana i što su delili našu sreću.

Petar: “Ne. Svako ima pravo na svoj izbor. Uradili smo onako kako smo osećali. Klasično venčanje uz uži krug priljatelja i rodbinu. Kakav je i običaj kod nas.”

Njihovo venčanje uveličali su porodica, bliski prijatelji, ali i brojne kolege, a za oboje je to predstavljalo bitan emotivni trenutak, te je par izdvojio momenat koji im je obeležio taj dan.

Ivana: “Svaki mi je bio najradosniji. Otkad sam ustala do samog kraja svaki trenutak je imao svoju čar.”

Petar: “Prvi ples. Bilo je prelepo i emotivno. Meni je to najlepši deo.”

Ipak, radosni trenuci tek slede, a oni su priznali kako su reagovali kada su saznali da je beba na putu.

Ivana: “Pa ne mogu da opišem taj osećaj. U momentu si presrećan, zbunjen, uzbuđen.”

Petar: “Bio sam zbunjen, a u isto vreme i presrećan, pa pomalo uplašen, i na kraju presrećan kada smo posle nekog vremena potvrdili i saznali od lekara da je sve ok i da čekamo bebu. Predivan osećaj, nekih stvari baš i nisi svestan, ali kako vreme prolazi postaješ sve svesniji.”

Termin porođaja se bliži, a par je otkrio koje osobine bi voleo da beba nasledi od njih.

Ivana: “Pa trenutno samo razmišljam o tome da sve prođe kako treba. Jedva čekam da se upoznamo i da vidim kako izgleda. A neka nasledi samo najbolje.”

Petar: “Muzikalnost definitivno. E sad da li će od mene ili od mame svejedno. Lepa je stvar baviti se muzikom na bilo koji način. A šta ne? U pa nemam pojma, možda brzopletost, umem da budem brzoplet. Mislim da mu to neće trebati.”

Iako je ostalo malo vremena Mitići se još uvek nisu odlučili za ime, a Petar je tu odluku prepustio Ivani.

“Nekoliko su u opticaju, ali uskoro ćemo znati definitivno”, rekla je pevačica.

Kako su oboje javne ličnosti, medijska izloženost im ne predstavlja problem, a oni imaju oprobani recept da sačuvaju svoju intimu.

Ivana: “Pa od samog početka imamo svoju intimu, volela bih da tako i ostane. Oboje smo javne ličnosti i još uvek na početku karijere, pa je lepo da svako gradi svoju karijeru na pesmama i nekom svom ličnom imidžu.”

Petar: “Jeste da se bavimo javnim poslom, ali se trudimo da budemo normalan par, da ne privlačimo neku sad medijsku pažnju. Ja, realno, toga nisam željan. I ne bih da od braka pravim reklamu. Jeste da je ljudima to zanimljivo, ali kod nas to sve teče normalnim tokom. Imamo neki svoj mir i nadam se da će tako i ostati.”

Dok beba ne dođe na svet, novopečeni mladenci otputovali su na svoj medeni mesec, a odabrali su Grčku kao romantičnu destinaciju, a po povratku će obaviti poslednje pripreme pred porođaj.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.