Ivana Peters će pevati za Lunu, a znate li koji NAJVEĆI HIT je pevala umesto otvaračice usta? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2019, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Peters će pevati za Lunu, a znate li koji NAJVEĆI HIT je pevala umesto otvaračice usta? (VIDEO)

Sada to nije slučaj?

Luna Đogani je po izlasku iz Zadruge odlučila da krene u akciju u otpočne dugo željenu karijeru pevačice. Zato je otišla u Makedoniju, gde je radila u studiju na svojoj novoj pesmi, a po povratku u Beograd nastavila je u istom pravcu.

Kada se saznalo da će joj Ivana Peters pevati prateće vokale, nastala je bura u medijima, ali Ivanu ova vest nije potresla iako su mnogi osudili ovu saradnu. Ona smatra da je to deo njenog posla i kako kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogima je pevala prateće vokale, tako da neće biti problem ni da ih otpeva Luni. Osim toga, Lunin otac Gagi Đogani je rekao da će Petersova davati časove pevanja Luni.

Ipak, ono što su mnogi propustili da uzmu u obzir u ovom slučaju je i da Ivana to sigurno nije radila za džabe, već zbog novca, a koja suma je u pitanju, ostaje da saznamo.

U krajnjem slučaju, Petersova ima dugu istoriju saradnje sa pevačicama koje su znatno manje talentovane od nje. Recimo, možda najveći hit devedesetih, baladu "Oči boje duge" grupe Dr Iggy, otpevala je Ivana Peters.

- Možda je ta pesma zbog spoja boje glasa i teksta postala kao neka himna. Sada mi sve to deluje naivno i otpevala bih je u potpuno drugačijem aranžmanu. Mnogo toga bih promenila sada, posle ovoliko vremena - rekla je svojevremeno Ivana.

Pored Ivane, čitav niz talentovanih pevačica pozajmljivao je glas "otvaračicama usta", kako su se tada zvale, a među njima Marija Mihajlović, Ceca Slavković, Tanja Jovićević, Aleksandra Radović i Ana Kokić. Upravo je Marija Mihajlović pevala umesto Lunine majke Anabele, dok je bila u grupi Funky G.

Evo šta se dogodilo kad je Stanija odvela Marka U FAMILIJU: Pre puta u Ameriku NEVEROVATNE SCENE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.