Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2018, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan priznao zbog čega nije zvao ćerku Lenu kad je izašao iz rijalitija

U današnjoj emisiji “Jutarnja kafica” javila se gledateljka koja je pozdravila sve u studiju i imala je samo jedno pitanje i to za kontroverznog takmičara Ivana Marinkovića. – Imam jedno pitanje za, da kažem gospodina za Ivana, koje je jedino Zorica provukla kroz emisiju, kad je on pobegao. Međutim više niko o tome nije pričao. Nije neka mi The post Ivan priznao zbog čega nije zvao ćerku Lenu kad je izašao iz rijalitija appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ŠOKANTNO! Katarina Živković razbila dečku AUTO, ZAPALILA mu KUĆU

Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2018

Katarina Živković važi za jednu od popularnijih srpskih pevačica. Ima dosta fanova, te je ovom prilikom odlučila da im odgovori na sva pitanja na društvenoj mreži Instagram. Jedno pitanje je glasilo: “Da li si malo ljubomorna u vezi, ili “malo više”? Na ovo pitanje je pevačica odmah odgovorila,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.