Istraga o smrti Jelene Marjanović se nastavlja: Svekar krije tajnu o ubistvu?

Izvor: Scandal.rs, 20.Apr.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraga o smrti Jelene Marjanović se nastavlja: Svekar krije tajnu o ubistvu?

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice Jelene Marjanović, najverovatnije krije tajnu strašnog zločina, utvrdila je dosadašnja istraga. Jelenin svekar je dao najviše lažnih, nelogičnih i kontradiktornih izjava na saslušanju i tokom poligrafskog ispitivanja, zbog čega je njasumnjiviji policiji od svih članova njegove porodice.

Kako saznaje Informer, istraga se nastavlja, a može se očekivati da narednih dana Marjanovići ponovo budu pozvani na saslušanje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << a ako tužilaštvo to dozvoli, biće još jednom ispitani i na poligrafu.

Sagovornik iz istrage kaže da je policija upoređivanjem iskaza članova ove porodice utvrdila da je svekar Vladimir “najslabija karika”, a njegove izjave i tvrdnje bile su ubedljivo najtanje tokom saslušanja.

“Jelenin svekar Vladimir je od početka delovao najneubedljivije od svih Marjanovića. Bio je vrlo nesiguran u svojim izjavama, mnogo je tu bilo lažnih, nelogičnih i kontradiktornih tvrdnji. Delovao je veoma nervozno na saslušanju, apsolutno nije izgledao kao neko kome je savest mirna. Za razliku od svojih sinova Zorana i Miloša, nije tako dobar manipulator, pa smo ga lako hvatali u neistinama. Naročito su tanki bili njegovi odgovori na konkretna pitanja, dakle, da li zna nešto o zločinu i da li je njegov sin Zoran umešan u njega. Kad se tome dodaju neki detalji iz istrage, koji mu ne idu u prilog, a vezani su za rekonstrukciju zločina i obdukciju, definitivno nam deluje najsumnjivije”, kaže izvor Informera iz istrage.

Najveći problem inspektorima predstavlja činjenica da za sada nemaju nijedan materijalni dokaz da bilo koga uhapse. Nadaju se da će ga imati posle rezultata DNK analize stvari odnetih iz kuće Marjanovića.

“Na tepihu odnetom iz doma Marjanovića prošle nedelje pronađeni su tragovi krvi. Ti tragovi mogu, ali i ne moraju imati veze sa zločinom. Čekamo rezultate detaljne DNK analize i nadamo se da ćemo dobiti neki trag. Do tada nemamo nikakav materijalni dokaz da bilo koga teretimo i uhapsimo“, dodaje izvor.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.