Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2020, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isplivao SKANDALOZAN SNIMAK kako Mina preti AJDARPAŠIĆU da ne ZAVRŠI U NJU!

U ranim jutarnjim satima kad su svi zadrugari zaspali, Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić prepustili su se strastima i nisu mogli da se obuzdaju, pa se upustili u vrelu akciju. Njih dvoje sve više razmenjuju nežnosti, a reklo bi se i da se sve više vole. Mislili su da se u ranim jutarnjim časovima ništa neće The post Isplivao SKANDALOZAN SNIMAK kako Mina preti AJDARPAŠIĆU da ne ZAVRŠI U NJU! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miljana Kulić imala NAPAD PANIKE! Dragana Mitar joj pomogla, ali ONA nije!

Izvor: Scandal.rs, 21.Jan.2020

Zadrugarka Miljana Kulić u ranim jutarnjim satima imala je napad panike, zbog čega su joj pomodrile noge, pa je odlučila da izmeri pritisak, što kako je poznato, vrlo često, ako ne i svaki dan radi. Dragana Mitar masirala je Kulićevu kako bi joj bilo lakše, ali ona je želela prosto da sve ubedi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.