Intimna ceremonija: Sandra Bullock se udala za Bryana Randalla?

Izvor: Tracara.com, 01.Sep.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intimna ceremonija: Sandra Bullock se udala za Bryana Randalla?

Udaja u tajnosti? Sandra Bullock navodno je izgovorila sudbonosno da svom dečku Bryanu Randallu nakon dve godine zabavljanja. Iako se spekulisalo da par tek treba da objavi vesti o veridbi, čini se da su Sandra i Bryan ipak preskočili pravo na venčanje, a glumica je navodno viđena kako nosi novi venčani prsten pre nekoliko dana, piše Mediamass. Ipak, nijedno od njih dvoje nije zvanično potvrdilo srećne vesti, a kako časopis Star izveštava, par se tek sprema za intimnu ceremoniju, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << i treće dete. A post shared by SandraAnnetteBullock (@sandy__bullock) on Jun 14, 2016 at 5:39pm PDT Prema izjavi neimenovanog izvora za Star, pedesettrogodišnja glumica navodno će stupiti u brak u društvu nekoliko najbližih prijatelja i porodice na njenom ranču u Džeksonu. Sandrina deca će biti deo ceremonije, dok će par svoje zavete izgovoriti ispod ogromne breze na njenom imanju. “Bryan je potezao temu braka u nekoliko navrata, dok je Sandra bila uzdržana.” rekao je insajder i dodao: “Međutim, nakon što su počeli da razmatraju usvajanje trećeg deteta, Bryan je uspeo da smanji njenu otpornost prema braku. On mnogo voli njenu decu Luisa i Lailu, i njegova želja da sa njom ima još jedno dete ju je očigledno smekšala.” završio je izvor.  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Daleko od očiju javnosti: Udala se Sandra Bulok?

Izvor: Story, 02.Sep.2017, 11:59

Holivudska miljenica Sandra Bulok, kako pišu strani mediji, navodno je izgovorila sudbonosno “da” svom dečku Brajanu Rendalu. Iako se šuškalo da par, nakon dve godine zabavljanja, tek treba da objavi vesti o veridbi, izgleda da su želeli da sve ostane intimno, a tako su se i venčanje. Sandra je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.