Instagram VRIŠTI OD SMEHA: Seksi pevačica objavila sliku sa dečkom, a svi zure u DONJI DEO SLIKE i rugaju im se do besvesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram VRIŠTI OD SMEHA: Seksi pevačica objavila sliku sa dečkom, a svi zure u DONJI DEO SLIKE i rugaju im se do besvesti

Ako vam je na pamet palo nešto bezobrazno, sram vas bilo! Potpuno je nedužno, ali toliko komično da ljudi na Instagramu vrište od smeha.

Hrvatska pevačica Lana Jurčević je već danima na drugom kraju sveta, tačnije – u Australiji, gde je nastupala u Melburnu i Sidneju, a sa sobom je povela i dečka Filipa Kratofila.

Vlada Mandić dobio ČETVRTO dete: Pogledajte KOJE IME je izabrao za SINA

ISPLIVALA ŠOK ISTINA! Voditeljka Slagalice morala da progovori >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o SVAĐI SA KOLEGINICOM I TAKMIČARIMA!

Iako ga ne pokazuje često, pevačica je objavila njihovu zajedničku fotografiju, snimljenu na plaži, na kojoj su u strasnom poljupcu. Ipak, njenim fanovima je nešto drugo zapalo za oko.

POJAVILA SE U JAVNOSTI: Dolazak Marine Tucaković obeležio drugi koncert Željka Joksimovića "Dva sveta"

Објава коју дели Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) дана 30. Нов 2018. у 1:49 PST

Објава коју дели Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) дана 23. Нов 2018. у 7:42 PST

Објава коју дели Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) дана 6. Нов 2018. у 7:03 PST

Објава коју дели Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) дана 19. Сеп 2018. у 5:15 PDT

Објава коју дели Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) дана 4. Авг 2018. у 3:40 PDT

I dok su se neki Lanini pratioci oduševljavali lepom paru, drugima je pažnju privukla Filipova modna kombinacija. Naime, za plažu je obuo papuče i pamučne čarape!

SREĆNE VESTI U DOMU ŽIVOJINOVIĆA: Lepa Brena nije mogla da prećuti, pa OBJAVILA ovo! Čestitamo!

Објава коју дели Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) дана 6. Дец 2018. у 4:01 PST

“Kakve čarape čovek ima, kralj plaže”, “Lana, on nosi papuče na čarape”,“Nema veze kakve ima čarape, ima Guči papuče”, “Da mu noge ne ozebu valjda tamo”, rugaju se Lanini obožavaoci.

ČETVRTI MUŽ?! Nataša Bekvalac se VERILA za njega, pa RASKINULA veridbu, a on je sada...

Pevačicu je to očigledno pogodilo jer je dragog odmah počela da brani pa je objavila fotografije svetskih zvezda u istoj kombinaciji. Dečka je tako uporedila s Rijanom, Kim Kardašijan, Luisom Hamiltonom, Džastinom Biberom i Dejvidom Bekamom.

ADEM JE SAMO PUSTA PROŠLOST? Sofija UHVAĆENA u strasnom zagrljaju sa drugim muškarcem! VRELA! (FOTO)

MI SMO MILFARE, POLOVNJAČE! Ana Mihajlovski ZAPANJILA sve objavom na Instagramu! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.