Ima bolji život od PROSEČNOG GRAĐANINA SRBIJE: Pogledajte kako pas Ane Korać jede u LUKSUZNOM RESTORANU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 08:30

Ima bolji život od PROSEČNOG GRAĐANINA SRBIJE: Pogledajte kako pas Ane Korać jede u LUKSUZNOM RESTORANU

Uživa poput cara...

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Ana Korać ponovo je podeila snimak iz restorana sa svojim kućnim ljubicem, Arijem, a ovoga puta su podelili obrok.

Starleta redovno vodi svog psa svuda sa sobom, a može se reći na osnovu njenih objava da njen ljubimac najviše voli da jede za stolom u skupocenim restoranima.

A post shared by 🔥 Ana Korać🔥 (@ana_korac)

Koraćeva je ovo još jednom potvrdila, tako što je okačila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video na društvenoj mreži Instagram kako večeraju zajedno.

On je tretiran kao i čovek, a uvek sedi na stolici ili mestu pored nje, za stolom, a nekada dobije svoj obrok, što ovoga puta nije bio slučaj.

Njih dvoje su sada podelili meso iz Aninog tanjira, dok je pored ovog stajao još jedan sa sušijem.

Prvi put je to uradila kada je u jednom prestoničkom restoranu organizovala rođendansku žurku za psa, a sada ga je ponovo izvela u restoran na večeru.

Vidi se da i Ana i Ari vode računa o liniji, te uvek jedu nešto dijetalno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.