IZVINI, MOLIM TE... Kristijan se konačno obratio supruzi! Kada čuje ovo, ZAPLAKAĆE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 08:06

"IZVINI, MOLIM TE..." Kristijan se konačno obratio supruzi! Kada čuje ovo, ZAPLAKAĆE! (VIDEO)

Iskreno i od srca.

Sinoć je u "Zadruzi" održana Igra istine. Jedno od pitanje je Kristijanu Goluboviću postavila Sanja Stanković.

- Znamo da ti je žena zamerila na odnosu sa Aleks i sa mnom, šta misliš kako je onda reagovala sa Kristinom? - glasilo je pitanje za Kristijana.

- Pa poludela bi, znate ona je sa druge planete kod nje se ni ne psuje a kamoli nešto drugo. Ja Ivanu obožavam, ovo mi je zadnji brak i zadnja ljubav u životu. Ne bih ja eksperimentisao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa devojkom od 23 godina, iako sam ranije to radio. Ja znam da ona ima napad ne ljubomore, nego stida, jer neće moći da izađe na ulicu. Ona mora da zna da je ovo šou, i izvini molim te i volim te. Ja nisam kao Ša i Tara i Janjuš i Maja. Ja vam želim sve najbolje, ali kada vidim kako se ponašate, ja vidim da ste vi rasturili mirnu luku zarad afere - ispričao je Kristijan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.