IZVEŠTAJ LEKARA SPECIJALISTE! Oglasili se čelnici Hepi TV - Istina o stanju Ivana Marinkovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2019, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVEŠTAJ LEKARA SPECIJALISTE! Oglasili se čelnici Hepi TV - Istina o stanju Ivana Marinkovića!

Sve je jasno!

Situacija koja je naterala naciju da se zapita da li je rijaliti zaista onakav kakav jeste konačno dobija jasnu sliku.

Produkcija se oglasila prilikom sukoba Ivana Marinkovica i Bakija i vrlo su jasni:

- Ivan Marinković nije zadobio teške telesne povrede što se može videti u programu, dok je Baki delimično kriv za one lakše povrede koje je naneo Ivanu prilikom svađe (izveštaji lekara specijalista potvrđuju isto) Ivanu je ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon incidenta pružena adekvatna lekarska pomoć!

Sukob koji se dogodio u jučerašnjoj emisiji programa "Parovi" koji je u jeku sedme sezone podigao je naciju na noge - da li je Marinković toliki provokator da ostali takmičari ne mogu drugačije s njim da se izbore nego fizički, ili je Baki planuo i napravio glupost koja će ga koštati tužbe?

Svađa koja se odvila u utorak kasno popodne je bila i uzrok daljeg sukoba između ova dva takmičara ovog rijaliti programa!

A post shared by BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) on Feb 12, 2019 at 7:32am PST

Produkcija Happy Televizije neće dozvoliti da ovaj slučaj, kao ni bilo koja druga slična situacija prođe neopaženo, neregulisano i nekažnjeno, te će se ovaj slučaj razrešiti u petak u emisiji "Suđenje" sa početkom u 22h na televiziji Happy.

O VEZI SAŠE POPOVIĆA I PEVAČICE BRUJALA JE JUGOSLAVIJA Posle trideset godina konačno progovorila o RASKIDU (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.