IZVALJENA na krevetu, NOGE U VIS! Fotografija Sanje Marinkvoić pred snimanje emisije ŠOKIRALA SRBIJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVALJENA na krevetu, NOGE U VIS! Fotografija Sanje Marinkvoić pred snimanje emisije ŠOKIRALA SRBIJU!

Ovakvu je niste videli!

Voditeljka emisije "Magazin In" Sanja Marinković, objavila je fotografiju na svojim društvenim mrežama koju je nazvala "Šta radi voditeljka pred emisiju?"

Naime, Sanja se našalila na svoj račun jer ju je ekipa emisije fotografisala dok odmara na kauču u ležećem položaju. Sanja je bila sređena i spremna za snimanje, ali je prilikom pauze prilegla da malo odmori.

Ovakvo šaljivo izdanje voditeljke "Pinka" gledaoci do sada nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imali prilike da vide, pa su fanovi na društvenim mrežama imali jako pozitivne reakcije i pohvalili je jer zna da se šali na sopstveni račun.

Majka mi je rekla: "SAČUVAJ DUŠU!" Milan Stanković otkrio zašto se POVUKAO SA ESTRADE! Otvoreno o Radi Manojlović (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.